Tilitoimisto- ja taloushallintopalvelu Tilityy pyytää asiakkaalta tarvittaessa asiointi- ja tietojen katseluvaltuutuksia esimerkiksi vero- ja työnantajailmoitusten tekemistä varten. Valtuudet annetaan Suomi.fi-palvelussa.

Suomi.fi on Suomen Digi- ja väestötietoviraston ylläpitämä valtiollinen palvelu, jossa yksityishenkilöt, yritykset ja yhteisöt voivat valtuuttaa jonkun toisen (henkilö tai yritys) hoitamaan asioita puolestaan. Valtuutus on virallinen sähköinen valtakirja, joka tarvitaan, kun tilitoimisto asioi asiakkaan puolesta Suomi.fi-valtuuksia hyödyntävässä palvelussa (käytännössä kaikki viralliset asiointikanavat, kuten verohallinto, tulli ja vastaavat).

Tarvittavat valtuutukset Tilityy pyytää heti asiakasyhteistyön alussa sekä tarpeen mukaan. Tarvittavat valtuutukset Tilityy pyytää heti asiakasyhteistyön alussa sekä tarpeen mukaan. Tilitoimisto- ja taloushallintopalvelu lähettää asiakkaalle Suomi.fi-palveluun hyväksyttäväksi listan tarvituista valtuutuksista.

Suomi.fi-valtuutus on määräaikainen ja on tärkeää, että asiakas uusii ne tarvittaessa. Tilitoimisto- ja taloushallintopalvelu Tilityy peruuttaa automaattisesti saamansa valtuutukset asiakkuuden päätyttyä.

 


Tässä ohje pyydettyjen valtuutusten hyväksymiseen

  1. mene osoitteeseen www.suomi.fi ja tunnistaudu (tarvitaan verkkopankkitunnukset, sirullinen henkilökortti, mobiilivarmenne tai Finnish Authenticator-sovellus)
  2. valitse "valtuutukset"
  3. valitse asioivasi yrityksen puolesta
  4. klikkaa "valtuutuspyynnöt"
  5. tarkasta ja hyväksi valtuutuspyynnöt (lähettäjä Veiström Oy) ja homma sillä selvä

 

Lisätietoja Tilitoimisto- ja taloushallintopalvelu Tilityyn pyytämistä asiointi- sekä tietojen katsoluvaltuuksista saat ottamalla yhteyttä Tilityyn myynti- ja asiakaspalveluun.