On kyseessä sitten yhdistys, yritys tai muu toimija, fyysinen postiosoite on edelleen velvoite ja julkinen tieto esimerkiksi yhdistys- ja yritysrekisterissä (kaupparekisteri). Sellaista ei kuitenkaan aina ole, eikä monella toimijalla ole liike- tai toimitilaa, johon postinsa ohjalta. Esimerkiksi asiakkaiden ja viranomaisten lähettämät postit saatetaan haluta ohjata kotiosoitetta virallisempaan osoitteeseen.

 

Tilityyn postiosoitepalvelu sopii erityisen hyvin toimijoille, joilla ei ole fyysistä osoitetta, johon saapuva posti voidaan ohjata. Tilityyn postiosoitepalvelua käyttävän toimijan posti ohjataan Tilityyn tarjoamaan asiakasosoitteeseen, josta se erikseen sovittavasti noudetetaan asiakkaan toimesta tai lähetetään asiakkaalle sähköisenä. Nouto on mahdollista toimipisteiden aukioloaikoina tai muuten sovitusti.

 

Postiosoitepalvelun hinta

  • hinta, kun asiakas noutaa postit on 24,19 euroa (sis. alv 0 %) / tilausjakso
  • hinta, kun Tilityy skannaa saapuneet postit ja toimittaa ne sähköisinä asiakkaalle on 44,35 euroa (sis. alv 0 %) / tilausjakso

 

Tilityyn postiosoitepalvelun tilausjakso on kaksi(2) kuukautta. Tilausjaksot maksetaan etukäteen. Mahdollista maksettua käyttämättä jäävää tilausjaksoa ei hyvitetä. Tilitoimisto- ja taloushallintopalvelu Tilityy ei vastaa tilausjakson päättymisen jälkeen saapuvan postin käsittelystä, vaan mikäli muuta ei ole asiakkaan kanssa sovittu, tilauskauden jälkeen saapunut posti palautetaan jakeluyhtiön keräyspisteeseen. Tilityy varaa oikeuden tilausjaksojen vaihtuessa tapahtuviin hintamuutoksiin.

 

Tilaa Tilityyn postiosoitepalvelu ottamalla yhteyttä Tilityyn myynti- ja asiakaspalveluun.