Tilitoimistopalveluiden yleisesittely uusille yrittäjille ja yrityksille

Otsikko:
Tilitoimistopalveluiden yleisesittely uusille yrittäjille ja yrityksille
Milloin:
to, 4. marraskuu 2021, 16:00 - 17:30
Sijainti:
Verkkolähetys/Webcast
Kategoriat:
Kaikille avoimet tilaisuudet/Events open to all, Webinaarit/Webinars
Tilitoimistopalveluiden yleisesittely uusille yrittäjille ja yrityksille

Kuvaus

Harkitsetko tilitoimistopalveluiden hankkimista? Pohditko tehdäkö itse tai ulkoistaa kirjanpito? Mikä olisi paras tapa hoitaa laskutus tai arvonlisäveroilmoittaminen? Tuleeko minun liittyä Euroopan unionin alueella etämyyntiä, kuten verkkokauppaa ylläpitävien OSS-erityisverojärjestelmään? Kenelle sopii kevytyrittäjyys?

Monella uudella yrityksellä ja yrittäjällä on heti liiketoimintansa alkutaipaleella tehtävänä monia suuria päätöksiä. Yksi niistä tärkeimmistä on taloushallinnon järjestestäminen. Usein arvioitavana ovat ulkopuolisen kirjanpitäjän tuomat kustannukset ja toisaalta taloushallinnon itse tekemisen vaatima aika sekä osaaminen.

Tilitoimisto- ja taloushallintopalvelu Tilityyn webinaarissa esitellään yleisellä tasolla tapoja järjestää uuden yrityksen sekä yrittäjän taloushallinto ja kerrotaan palveluista, joita tilitoimistot tarjoavat erityisesti uusille yrityksille. Yleisen esittelyn jälkeen on varattu mahdollisuus esittää kysymyksiä ja kommentteja.

Tilaisuus toteutetaan verkkolähetyksenä. Webinaariin ilmoittautuneille lähetetään sähköpostitse etukäteen linkki Google Meet -palveluun. Tilaisuudessa asiantuntijana toimii palvelupäällikkö Ilkka Veiström (Tilitoimisto- ja taloushallintopalvelu Tilityy).

Tilaisuuteen tulee ilmoittautua viimeistään 29.10.2021 yhteydenottolomakkeella, sähköpostitse (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.) tai soittamalla (puh. 040 877 6799)


Tapahtumapaikka

Tapahtumapaikka:
Verkkolähetys/Webcast