Palvelua koskeva tietosuojaseloste (henkilötietolaki 523/1999, 10§ ja 24§)
Versio 26.12.2020

 

Rekisterinpitäjä
Tilitoimisto- ja taloushallintopalvelu Tilityy
Veiström Oy (y-2947312-7)
Kaarukatu 15 - 17, sisäpihan liiketila
FI-33100 Tampere, FINLAND
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
puh. 0408776799

Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa
Ilkka Veiström

Rekisterin nimi
Sähköiset yhteydenotot -tietokanta, Asiakaskirjerekisteri

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
Henkilötietojen käsittelyn tarkoituksena on vastaanottaa sekä tarvittaessa tallentaa myöhempää käyttöä varten sähköiset yhteydenotot verkkopalvelusta. Henkilötietojen käsittelyn peruskäyttötarkoituksia ovat asiakasyhteydenpitoon liittyvä henkilötietojen käsittely. Asiakaskirjerekisterin henkilötietojen käsittelyn tarkoituksena on asiakaskirjeiden lähettäminen asiakassuhteessa oleville asiakkaille.

Rekisterin tietosisältö
Käytössä oleva rekisteriversio sisältää henkilötiedot, jotka on annettu uutiskirjetilauksessa (sähköpostiosoite), yhteydenottolomakkeissa tai toimitetuissa liitteissä. Emme säilytä rekisterissä tarpeettomia tietoja.

Säännönmukaiset tietolähteet
Rekisteröidyt tiedot perustuvat henkilön itsensä antamiin tietoihin, jotka on annettu uutiskirjeen tilaamisen yhteydessä, yhteydenottolomakkeissa tai toimitetuissa liitteissä. Rekisterin tietoja ei päivitetä muista tietolähteistä.

Tietojen säännönmukaiset luovutukset
Emme luovuta mitään henkilötietoja ulkopuolisille tahoille, vaan niitä käsitellään ainoastaan Veiström Oy -yhtiön asiakaspalvelussa ja myynnissä, tuotannossa sekä hallinnossa.

Rekisterinsuojauksen periaatteet
Rekisteriä säilytetään vain sähköisessä muodossa. Kaikki rekisterin aineisto on suojattu ulkopuolisilta toimijoilta tavanomaisin salasana- ja toimitilarajoituksin.

Tarkastusoikeus
Rekisteriin kirjatulla henkilöllä on henkilötietolain 26 §:n mukaisesti oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja henkilörekisteriin on talletettu. Tarkastuspyynnön tekijä tulee luotettavasti tunnistaa ja pyyntö saada tiedot tulee lähettää kirjallisesti tai sähköisesti.

Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
Rekisteröidyllä on oikeus kieltää häntä koskeva suoramainonta ja -markkinointi. Kieltoilmoitus tulee lähettää kirjallisesti tai sähköisesti ja tarkastuspyynnön tekijä tulee luotettavasti tunnistaa.