Tilityyn tarjoamat palvelut

Luotettavat tilitoimisto- ja taloushallinnon palvelut kaikkialla Suomessa vuodesta 2000

Ota yhteyttä - Pyydä tarjous


Kirjanpito ja tilinpäätös (lue lisää)

Tilitoimisto- ja taloushallintopalvelu Tilityy tarjoaa asiakkaille kahta erilaista hinnoittelumallia, joista yleisempi on palvelupaketti, josta asiakkaana maksat kiinteän kuukausihinnan, joka sisältää tavanomaisessa tilanteessa kaiken, eikä päälle tule perusmaksuja tai erillisiä tosite- ja kuittikohtaisia vientipalkkioita. Palvelupakettiasiakkaat maksavat erikseen mahdollisista lisätöistä sekä lisä- ja erikoispalveluista, joita voivat olla esimerkiksi tositteiden käsittelypalvelu ja selvittelypalvelut tilinpäätöksen laatiminen ja veroilmoituksen tekeminen sekä jättäminen laskutetaan erikseen.

Toinen Tilityyn tarjoama hinnoittelumalli on tuntihintaperusteinen taloushallintopalvelu, jossa asiakkaan maksama hinta perustuu sen tekemiseen kuluneeseen aikaan, jota Tilityyssä seurataan erityisellä asiakaskohtaisella seurannalla. Siinä missä pakettihintaisen palvelun kohdalla kuukaisittainen hinta on asiakkaalle sama vaikka joinakin kuukausina tositteita voi olla hieman enemmän tai vähemmän kuin mitä pakettiin sitältyy, hintaperusteissa mallissa asiakkaana maksamasi hinta vaihtelee kuukausittain. Myös tilinpäätöksen ja veroilmoituksen työt laskutetaan hintaperusteisessa taloushallintopalvelussa kuluneeseen työaikaan perustuen.

 

Palkanlaskenta (lue lisää)

Ulkoista palkanlaskenta Tilitoimisto- ja taloushallintopalvelu Tilityylle, joka hoitaa puolestasi myös pakollisen sähköisten tulotietojen raportoinnin Tulorekisteriin ja halutessasi sähköiset palkkalaskelmat suoraan työntekijöille.

Saat lisäksi lomapalkkojen laskennan ja työntekijöiden lomanmääräytymisvuodelta kertyneen loman määrän raportoinnin. Tilityy tarjoaa palkkahallinnon asiakkailleen perusneuvontaa työsuhteisiin sekä vastuisiin ja velvollisuuksiin liittyen.

 

 

Osto- ja myyntilaskujen hallinta (lue lisää)

Tilityy tarjoaa luotettavat vaihtoehdot yrittäjän ja hallinnon työajan säästämiseen sekä saapuvien ja lähtevien maksujen hallintaan. Voit ulkoistaa Tilityyn vastuulle osan tai vaikka kaikki maksunhallinnan osa-alueet, kuten myyntilaskujen lähettäminen asiakkaille, myyntilaskujen saapuvien maksujen seuranta (myyntireskontra), ostolaskujen seuranta (ostoreskontra) ja ostolaskujen maksatus (tilitoimisto vastaa laskunmaksusta asiakkaan tililtä).

Osto- ja myyntireskontran prosessien ulkoistaminen vapauttaa aikaa muihin liiketoiminnan toimintoihin, mutta myös tuo rutiinia lähtevien ja saapuvien maksujen seurantaan. Sisääntulevat ja lähtevät laskut voivat käydä hyväksyttävänä tai ne käsitellään suoraan Tilityyn maksunhallinnan asiantuntijan toimesta.

 

Apua ja vinkkejä uuden yrityksen perustamiseen (lue lisää)

Yrityksen perustaminen ei ole ollut koskaan niin helppoa kuin nyt. Menestymisestä on samalla tullut yhä haasteellisempaa. Kuten kaikessa, ehdottomasti myös liiketoiminnassa hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Menestyksellinen toiminta ja tulevaisuus perustuvat suunnitelmallisuuteen heti alusta alkaen.

Mikä olisi paras yritysmuoto? Entä yhtiöjärjestys? Osakassopimus? Milloin ja mitä? Starttiraha? Tarvittavat rekisteröinnit? Töihin omalle yritykselle? Uuden yrittäjän ja yrityksen alkutaipale on erittäin merkittävässä roolissa tulevan toiminnan näkökulmasta. Kysymyksiä ja tärkeitä päätöksiä on paljon.

Tilityy tarjoaa yritystoimintaa suunnitteleville ja aloitteleville neuvonta- ja tukipalveluita, jotka auttavat toiminnan helpompaan ja kannattavampaan alkuun. Tarjolla myös liiketoiminnan aloittamisen mentorointipalveluita.

Saatavien (myyntilaskujen) perintä (lue lisää)

Lähes jokaisen yrityksen toiminnassa tulee vastaan tilanteita, joissa tehtyjen myyntien saatavat jäävät viipymään ja tarvitaan perintäpalveluita. Myös saatavia perittäessä tulee kuitenkin poikkeuksetta huomioida sen vaikutus asiakasvuorovaikutukseen ja -kokemukseen. Älä turhaan menetä asiakkaita vääränlaisen perintätoiminnan seurauksena.

Tilityy tarjoaa neuvonnan saatavien kotouttamisessa ja tarvittaessa perintäalan luotettavat yhteistyökumppanuudet, mikä takaa tehokkaan, mutta asiakaslähtöisen perintäpalvelun.

 

Budjetointi ja tulosseuranta (lue lisää)

Jopa monelta suurelta yritykseltä puuttuu budjetti sekä muut aktiivisen talouden seurannan työvälineet. Oli toimija yritys, yhdistys tai esimerkiksi yhteisö, taloussuunnittelulla ja budjetoinnilla on avainasema suunnattaessa kohti kannattavaa sekä kestävää toimintaa.

Budjetointi voi olla vaikeaa. Se voi tuntua turhalta. Tarvittavien lukujen ja arvioiden saaminen mahdottomalta. Tilityystä saat osaamista, ohjausta ja vinkkejä niin aloittavan yrityksen kuin jo toiminnassa olevan liiketoiminnan talouden suunnitteluun (budjetointi) kuin tuloksen ja talousraportoinnin kysymyksiin. Meille budjetti ja sen seuraaminen ovat avainasemassa kaikessa liiketoiminnassa toimijatyypistä tai toiminnan koosta riippumatta.

 

Tuotekehitys-, rahoitus- ja innovointiprosessiohjaus (lue lisää)

Oletko kehittämässä tai julkaisemassa jotain uutta? Onko organisaatillasi ajatus uudesta tuotteesta, palvelusta tai ratkaisusta, jolla voi olla liiketaloudellista merkitystä tai muuten vain tarve saada suoja esimerkiksi patentoinnin, tavaramerkin tai mallisuojan kautta? Innovaatiot, keksinnöt, uudet palvelut ja vastaavat ovat kaikki syntyneet ajatuksesta, joka on jalostunut lopulliseksi tuotteeksi. 

Uutta luovat kaikenlaiset,-kokoiset- ja -tyyppiset toimijat. Jokainen tuote- ja palvelu tulisi suojata edes minimitasolla. Sen ei tarvitse olla kallista, mutta prosessi vaatii asiantuntemusta ja usein matkan aikana tarvitaan apua ajatuksen tai suojauskohteen loppuun saattamiseksi. Tilityy tarjoaa kehitysneuvonnan sekä vaativamman tuote-, palvelu- ja prosessikehityksen ohjauspalvelut ammattitaidolla. On kyseessä sitten uuden keksiminen, sen rahoittaminen tai eteen tullut jumi prosessissa, Tilityyn innovaattori-asiantuntijat tarjoavat näkemystä, ratkaisuja sekä ohjausta. Meiltä hoituvat myös esimerkiksi tavaramerkkien esiselvitykset ja rekisteröinnit vahvalla osaamisella.

 

Taloushallinnon asiantuntija-, neuvonta- ja selvittelytyöpalvelut (lue lisää)

Kaikenlaisten yritysten, yhdistysten ja muiden organisaatioiden taloudessa on tilanteita, joissa on tarpeen ulkopuolinen asiantuntija-apu ja -näkökulma. Kyseessä voi olla talouteen, henkilöstöjohtamiseen, tulevaisuuteen, markkinointiin, viestintään, tuotantoon tai esimerkiksi asiakkuuksien hoitoon liittyvä tarve ulkopuoliselle näkökulmalle. 

Tilityyn asiantuntijoilla on vuosikymmenten kokemus monenlaisista toiminnan ja johtamisen tilanteista sekä tarpeista. Anna meidän siis auttaa. Ota yhteyttä ja kerro, minkälaista apua tarvitaan.

 

Postiosoitepalvelu (lue lisää)

Fyysinen postiosoite on edelleen velvoite ja julkinen tieto esimerkiksi yhdistys- ja yritysrekisterissä (kaupparekisteri). Sellaista ei kuitenkaan aina ole, eikä monella toimijalla ole liike- tai toimitilaa, johon postinsa ohjalta. Esimerkiksi asiakkaiden ja viranomaisten lähettämät postit saatetaan haluta ohjata kotiosoitetta virallisempaan osoitteeseen.

Tilityyn postiosoitepalvelu sopii erityisen hyvin toimijoille, joilla ei ole fyysistä osoitetta, johon saapuva posti voidaan ohjata. Tilityyn postiosoitepalvelua käyttävän toimijan posti ohjataan Tilityyn tarjoamaan asiakasosoitteeseen, josta se erikseen sovittavasti noudetetaan asiakkaan toimesta tai lähetetään asiakkaalle sähköisenä. Nouto on mahdollista toimipisteiden aukioloaikoina tai muuten sovitusti.

 

Verkkokaupan aloittamis- ja kehittämisohjaus / Amazon haltuun (lue lisää)

Suunnitteletko verkkokaupan perustamista? Tarvitseeko olemassa oleva verkkomyymälä lisää asiakkaita tai konversiota? Oletko kiinnostunut suuremmista asiakasmarkkinoista ja myyjätilin avaamisesta esimerkiksi Amazon-verkkokauppaan? Saat Tilityystä osaamista ja neuvontaa sekä kehityspalveluita kaikkiin verkkokaupan tarpeisiin.

Moni verkkokauppias aloittaa suurin odotuksin, mutta lopettaa nopeasti, kun myynti ei käynnistykään ajatellulla tavalla, eikä välttämättä ole tietotaitoa löytää ratkaisu tilanteeseen. Sähköisessä kaupassa menestyminen sisältää paljon muutakin kuin myyntikanavan avaamisen ja tuotteiden lisäämisen tarjolle. Hyvän ennakkosuunnittelun lisäksi tärkeitä huomioon otettavia elementtejä ovat myyntialustat, maksuratkaisut, tarjottavat toimitustavat ja -kanavat, näkyvyys (se, miten ja mistä asiakkaat löytävät tuotteet), monikanavaisuus (riittääkö vain yksi myyntikanava) sekä esimerkiksi tarvittavat markkinoinnin ratkaisut, joita ilman suurin osa vaikkapa Amazon-myyjistä ei saa tuotteitaan alkuun esille ja myyntiä käyntiin.

 


Tartu tilaisuuteen ja valitse Tilityy!
Tilityy on innovatiivinen, alan kokeneista ammattilaisista koostuva tilitoimisto- ja taloushallintopalvelu

 

Saisiko olla enemmän tai vähemmän? Tilityyn asiakkaana saat valita haluamiesi peruspalveluiden määrä

SÄÄSTÖ
0.00 KK (alv 0 %)
Aidosti asiakaslähtöinen ja henkilökohtainen palvelu
***
Nimetty vastuukirjanpitäjä
***
Meidät on aina helppoa tavoittaa
***
Oikeus Uusasiakashankinnan bonusohjelman alennuksiin ja etuihin
***
Maltilliset tilinpäätös- ja veroilmoituskulut
***
Ei kuluja ulkopuolisista ohjelmistolisensseistä
***
Tositteiden ja kirjanpitoraporttien viiden vuoden arkistointivarmuuskopiointi
***
PERUS
34.95 KK (alv 0 %)
Aidosti asiakaslähtöinen ja henkilökohtainen palvelu
***
Nimetty vastuukirjanpitäjä
***
Meidät on aina helppoa tavoittaa
***
Oikeus Uusasiakashankinnan bonusohjelman alennuksiin ja etuihin
***
Maltilliset tilinpäätös- ja veroilmoituskulut
***
Ei kuluja ulkopuolisista ohjelmistolisensseistä
***
Tositteiden ja kirjanpitoraporttien viiden vuoden arkistointivarmuuskopiointi
***

Sisältää SÄÄSTÖ-paketin palveluiden lisäksi


Maksutonta kirjanpidon ja taloushallintopalveluiden perusneuvontaa sähköpostitse
***
Maksutonta kirjanpidon ja taloushallintopalveluiden perusneuvontaa puhelimitse
***
Asiakkaan ennakkoverotason arviointi ja toteuman seuranta
***
Laajennetut päivystyspalveluajat talouden akuuteissa tilanteissa
***
KATTAVA
78.63 KK (ALV 0%)
Aidosti asiakaslähtöinen ja henkilökohtainen palvelu
***
Nimetty vastuukirjanpitäjä
***
Meidät on aina helppoa tavoittaa
***
Oikeus Uusasiakashankinnan bonusohjelman alennuksiin ja etuihin
***
Maltilliset tilinpäätös- ja veroilmoituskulut
***
Ei kuluja ulkopuolisista ohjelmistolisensseistä
***
Tositteiden ja kirjanpitoraporttien viiden vuoden arkistointivarmuuskopiointi
***
Maksutonta kirjanpidon ja taloushallintopalveluiden perusneuvontaa sähköpostitse
***
Maksutonta kirjanpidon ja taloushallintopalveluiden perusneuvontaa puhelimitse
***
Asiakkaan ennakkoverotason arviointi ja toteuman seuranta
***
Laajennetut päivystyspalveluajat talouden akuuteissa tilanteissa

***

Sisältää SÄÄSTÖ- ja PERUS-pakettien palveluiden lisäksi


Maksuton tuotantopalaveri neljännesvuosittain
***
Budjetti lisättynä kirjanpito-ohjelmaan + toteutuneen tuloksen maksuttoman raportoinnin
***
Maksuttomat laajennetut päivystyspalveluajat talouden akuuteissa tilanteissa
***
Liike-, tuote- ja palvelukehitysohjaus ja -konsultaatio alennettuun hintaan
***
Ilmainen myyntilaskujen maksujen seuranta ja tarvittaessa perintään vieminen
***